اطلاعات تماس

مراحل ساخت ويلا
فهرست مطالب

ارائه خدمات طراحی باغ ویلا ، بازسازی و دکوراسیون داخلی

در مراحل ساخت ویلا شاهد وجود چالش های مختلفی هستیم. اگر این چالش ها به درستی حل و مدیریت نشوند هزینه های گزافی را برای کارفرما به همراه خواهد داشت. این روزها طراحی و ساخت ویلا نزد مردم بسیار محبوب شده زیرا محیطی امن، آرام و دلنشین را ایجاد می کند که با خیال راحت بتوانیم اوقات فراغت خود را در آن بگذرانیم.

مراحل ساخت ويلا

بررسی هزینه ساخت ویلا

هنگامی که از مراحل ساخت ویلا صحبت می کنیم یک سوال مهم در ذهن افراد ایجاد می شود و آن هم این است که هزینه ساخت چنین سازه ای چقدر است؟ در واقع فاکتورها و پارامترهای مختلفی در تعیین هزینه دخیل هستند که قطعا مهم ترین آن ها، متراژ زمین و نوع مصالح است. همچنین اگر طراحی باغ ویلا توسط شرکت های مجرب و با سابقه انجام شود باید هزینه بیشتری بابت آن بپردازید. سایر عوامل موثر بر ساخت ویلا شامل موقعیت جغرافیایی، نحوه اجرا ( ملاتی، خشک ) ، نوع سازه، مهارت کارگران، تعداد طبقات و المان های بکار رفته در محوطه از جمله استخر، آلاچیق و … بستگی دارد.

راهکارهای مختلفی برای کاهش هزینه ها در مراحل ساخت ویلا وجود دارد. به طور مثال اگر می خواهید یک ویلای کلاسیک یا رومی بسازید، بهتر است از سنگ و سایر متریال سیمانی به طور ترکیبی استفاده کنید. زیرا سنگ جزو گران ترین مصالح ساختمانی به شمار می رود که هزینه نهایی کار را به شدت افزایش می دهد. این روزها اغلب شرکت های طراحی و معماری، خدمات متنوعی از جمله مشاوره را نیز ارائه می دهند. شما عزیزان می توانید با بهره مندی از خدمات تیم مشاوره گروه ” رستا شریعت ” هزینه های خود را کاهش دهید.

 

گام به گام با ساخت ویلا !

برنامه ریزی اولیه

نخستین مرحله از مراحل ساخت ویلا ، برنامه ریزی اولیه است. به این معنا که باید ابتدا زمین مورد نظر را برای ساخت پیدا کنید و یا اگر زمین موجود است آن را موقعیت یابی کنید. طراحی و ساخت ویلا باید کاملا مطابق با موقعیت جغرافیایی و اقلیم منطقه باشد. در برنامه ریزی اولیه میزان بودجه کارفرما، نوع خاک منطقه، سبک معماری، متریال مورد نظر و … تعیین می شود. توجه داشته باشید که در هر منطقه یا محله ای، قواعد خاصی از جانب شهرداری اعلام شده است که باید آن را رعایت کنید. پس از آنکه مجوز و پروانه سخت از طرف شهرداری صادر شد می توان به سراغ مراحل بعد برای ساخت این سازه رفت.

اجرای نقشه فرضی بر روی زمین

پس از گذراندن مراحل فوق، نوبت به اجرای نقشه فرضی بر روی زمین می رسد. این مرحله رنگ ریزی نیز نامیده می شود. با استفاده از رنگ یا گچ، پلان اولیه بر روی زمین کشیده می شود و در واقع محدوده اجرای ساختمان ویلایی برآورد می شود. فضاهای اصلی بنا، طول و عرض پلان تعیین خواهد شد.

مراحل ساخت ويلا

گودبرداری

قبل از آنکه گودبرداری انجام شود باید میزان مقاومت زمین بررسی شود. بدین منظور آزمایشات مختلفی بر روی خاک و کیفیت آن انجام می شود. از دیگر پارامترهایی که در مراحل ساخت ویلا اهمیت دارد توجه به تاسیسات، لوله کشی آب، کابل های برق، فاضلاب و … می باشد. هنگامی که مرحله رنگ ریزی به خوبی انجام شود گودبرداری و اجرای فونداسیون راحت تر خواهد بود.

گودبرداری بر اساس عمق و ابعادی که مهندس اجرایی تعیین کرده انجام خواهد شد. این قسمت از نظر ظرافت بسیار مهم است. زیرا بروز کوچک ترین اشتباه خسارت های سنگینی را به بار خواهد آورد. اگر گودبرداری به درستی انجام نشود باعث ریزش و آسیب به ساختمان های کناری می شود.

سفت کاری

در این مرحله باید تمام عوامل اولیه به منظور ایجاد تحمل وزن و بار ساختمان ایجاد شوند. این عوامل شامل بتن ریزی، اجرای اسکلت، دیوارکشی و اجرای سقف است. توجه داشته باشید که در این مرحله از مراحل ساخت ویلا باید از مهندسین عمران برای نظارت بر پروژه استفاده شود.

نازک کاری

نازک کاری به معنای آخرین مراحل ساخت ویلا به شمار می رود و نقشی در ایجاد تحمل سازه ندارد. از مهندسین معماری برای حضور در این مرحله دعوت می شود. در نازک کاری ملات گچ و خاک، سقف کاذب، کاشی و سرامیک و نقاشی اجرا می شود.

ساخت نمای ویلا

بعد از آنکه دیوارچینی انجام شد باید نماکاری ساختمان اجرا شود. توجه داشته باشید که نماکاری باید قبل از نازک کاری انجام شود. نما اهمیت زیادی در زیبایی ساختمان دارد و باید از مقاومت کافی در برابر عوامل محیطی برخوردار باشد. از آنجایی که امروزه اغلب افراد تمایل دارند در مناطق شمالی کشور، ویلاسازی انجام دهند باید بدانند که استفاده از مصالح ضدرطوبت و مقاوم نقش مهمی در ایمنی سازه آن ها دارد. متریالی همچون شیشه، آجر، سیمان، کامپوزیت، چوب و … در نماسازی قابل استفاده هستند.

دکوراسیون داخلی ویلا

بعد از گذراندن تمام مراحل ساخت ویلا نوبت به اجرای دکوراسیون داخلی می رسد. بهتر است دکوراسیون داخلی و نمای بیرونی، از یک سبک معماری پیروی کنند. به این معنا که اگر نمای ویلا کلاسیک است باید دکوراسیون داخلی آن نیز به همین سبک باشد. ناهمگونی در این موضوع می تواند تاثیر منفی بر ساختمان بگذارد.

محوطه سازی ویلا

یکی از دلایل محوطه سازی ویلا این است که می خواهیم فضای اصلی را با ویلاهای مجاور مرزبندی کنیم. پارامترهای مختلفی در محوطه سازی دخیل هستند که انتخاب هر کدام از آن ها بر اساس سلیقه کارفرما، بودجه، متراژ محوطه و … می باشد. در حال حاضر محبوب ترین المان هایی که در محوطه سازی ویلا بکار می روند شامل استخر، فضای سبز، آلاچیق، باربیکیو و زمین بازی است. توجه داشته باشید که نورپردازی، نصب آب نما و مجسمه به زیبایی این بخش از ویلا کمک می کند.

Rate this post

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *