اطلاعات تماس

نورپردازی از داخل و خارج
فهرست مطالب

ارائه خدمات طراحی باغ ویلا ، بازسازی و دکوراسیون داخلی

از روش های مختلف نورپردازی نمای خارجی ساختمان می توان به نورپردازی از داخل و خارج اشاره کرد. این شیوه محبوبیت زیادی در میان سبک های مختلف دارد و باید آن را بر اساس کاربری ساختمان انتخاب کرد. در این مطلب علاوه بر بررسی نورپردازی از داخل و خارج، به نکاتی اشاره می کنیم که کیفیت اجرای پروژه را افزایش می دهد.

نورپردازی از داخل و خارج

نورپردازی نما از داخل و خارج

در اجرای نورپردازی از داخل و خارج از عناصری کمک می گیریم که بر روی نمای خارجی ساختمان قرار گرفته اند. به طور مثال لبه خطوط، پنجره ها و … مکان های ایده آل برای تعبیه ابزارهای نورپردازی محسوب می شوند. اما دقت داشته باشید که ابزارهای نورپردازی را دقیقا در زیر پنجره ها نصب نکنید. زیرا می تواند جلب توجه کند. لامپ های نئونی و فیبرهای نوری بهترین ادوات نورپردازی به شمار می روند و قادرند حجم و طول ساختمان را به رخ بکشند. در واقع می توان گفت که اگر تمایل دارید ساختمان خود را حجیم تر یا طویل تر نمایش دهید امکان استفاده از نورپردازی از داخل و خارج وجود دارد. تاکنون اجرای این سبک در ساختمان های متعدد مشاهده شده اما بیشترین پروژه ها در ساختمان های مسکونی و ویلایی بوده است.

نمای ساختمان یک سازه مستقل در نظر گرفته می شود که نورپردازی آن یک تخصص است. اما این امر به معنای مجزا بودن نما از ساختمان و کاربری آن نیست. زیرا امروزه از نما برای بهبود راندمان ساختمان کمک می گیرند. به طور مثال با استفاده از متریال مختلف تلاش می کنند تا ساختمان را در برابر صوت، حرارت، آلودگی و … عایق بندی کنند و بهره وری آن را افزایش دهند. اگر می خواهید نورپردازی نمای ساختمان مسکونی، اداری، تفریحی و … را با بهترین کیفیت انجام دهید پیشنهاد ما شرکت های معتبر از جمله شرکت رستا شریعت می باشد. این مجموعه حرفه ای در زمینه های مختلف از جمله بازسازی و دکوراسیون داخلی، بازسازی خانه های کوچک، طراحی باغ ویلا و … نیز فعالیت دارد. علاوه بر آن می توانید بعد از کسب مشاوره و راهنمایی، از قیمت طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی منزل مطلع شوید.

اصول مهم در نورپردازی از داخل و خارج

در نورپردازی نما از داخل و خارج باید به زاویه و مقدار نور توجه داشته باشید. قطعا این موضوع می تواند ارتباط زیادی با کاربری ساختمان نیز داشته باشد. در اجرای این سبک باید از چراغ های مورد نظر در زیر طاقی پنجره ها، خطوط افقی، عمودی، نرده بالکن و … استفاده کرد. امروزه لامپ هایی که برای نورپردازی به کار می روند شامل لامپ وال واشر، لامپ نئون، لامپ LED، پروژکتورهای LED، لامپ زمینی و … می باشد که هر کدام از آن ها دارای خصوصیات ویژه ای هستند. نکته مهمی که باید در انتخاب لامپ های نورپردازی به آن ها توجه داشت این است که کاملا ضد آب باشند. زیرا ابزارهای نورپردازی در محیط بیرون قرار می گیرند و همواره در معرض بارش باران، تابش اشعه مضر خورشید و … هستند.

معماران حرفه ای به خوبی می دانند که زاویه و مقدار تابش نور اهمیت ویژه ای دارد. نخست آنکه زاویه تابش در نورپردازی از داخل و خارج نباید به سمت داخل ساختمان گرایش پیدا کند. زیرا آسایش ساکنین را مختل می کند. همچنین میزان نور باید به قدری باشد که چشم بیننده را آزار ندهد. مهم ترین کاربرد نورپردازی نمای ساختمان این است که سازه مورد نظر در شب قابل رویت باشد. پس نیازی به استفاده از نورهای تیز و زننده نیست.

نورپردازی از داخل و خارج

اشتباهات مهم در نورپردازی !

فراموش کردن جزئیات

یکی از اشتباهاتی که می توان در نورپردازی از داخل و خارج مرتکب شد این است که جزئیات را فراموش کنید. در نورپردازی ساختمان کوچک ترین جزئیات بر کیفیت کار تاثیرگذار هستند. اگر مطالب قبلی وب سایت ما را در خصوص نمای رومی یا کلاسیک مطالعه کرده باشید به خوبی می دانید که پرداختن به جزئیات تا چه حد بر زیبایی نما ساختمان تاثیرگذار است. یکی از اهداف اصلی در نورپردازی برجسته کردن بافت، سطوح، رنگ و … می باشد که از طریقی به جز توجه به جزئیات حاصل نمی شود.

تنوع بیش از حد

حتما تا کنون ساختمان هایی را در سطح شهر دیده اید که نورپردازی شلوغ و بهم ریخته ای دارند. این شیوه از نورپردازی کاملا غیر اصولی است و به جز آشفته کردن ذهن بیننده و تخریب چهره شهر هیچ منفعتی ندارد. توصیه می کنیم در نورپردازی نما یک سبک را انتخاب کنید و از ابتدا تا انتها آن را اجرا کنید. در حال حاضر نورپردازی نما از داخل و خارج جزو محبوب ترین سبک ها به شمار می رود. در نورپردازی نباید بیشتر از 1 الی 2 رنگ استفاده کنید. زیرا زیبایی نمای ساختمان تحت تاثیر منفی قرار خواهد گرفت.

تعبیه چراغ های خورشیدی

چراغ های خورشیدی جزو آن دسته از چراغ هایی هستند که انرژی مورد نیاز خود را از نور خورشید تامین می کنند. توصیه می کنیم در اجرای نورپردازی از داخل و خارج از این چراغ ها استفاده نکنید. زیرا آن ها نمی توانند در شرایط مختلف آب و هوایی، نور کافی را تامین کنند و به نمای ساختمان برسانند. این ادوات برای نورپردازی داخلی گزینه بهتری محسوب می شوند.

بهترین روش برای انتخاب سبک نورپردازی

قطعا مشاوره با شرکت های معتبر بهترین روش برای انتخاب سبک نورپردازی نمای ساختمان محسوب می شود. شرکت هایی از جمله شرکت رستا شریعت با بهره گیری از مهندسین و متخصصین زبده، به شما کمک می کند تا پروژه مورد نظر را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت اجرا کنید. شما عزیزان می توانید با استفاده از راه های ارتباطی که در این وب سایت اعلام شده، با مشاورین مجموعه تماس برقرار کنید.

Rate this post

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *